Firmatur til Capri

"Opplev idylliske Capri"

Capri er vakker – seriøst vakker. Det er knapt en skitten bygning eller ustelt hage som kan ødelegge idyllen. Bratte klipper reiser seg majestetisk fra et blått hav.

Langs de mange turstiene som slynger seg rundt øya ligger elegante villaer og lokale restauranter. Ta en vandretur mot øyas toppunkt, på veien opp får du en blanding av små smug, pinjeskog, utkikkspunkter hvor du ser million yachtene langt nede på det asurblåe havet.

På øya kan du ta båtturer, bade fra klipper og strender, gå tur fra Via Krupp til Marina Piccola – en tur du ikke glemmer, shopping i butikker du ikke finner andre steder og restauranter fra lokalt hjemmelaget til 3* Michelin standard.

Susan Flynn 1 Wqrkkkevc Unsplash Susan Flynn 1 Wqrkkkevc Unsplash

RESTAURANT-TIPS: Enigma og Hoja Santa.

HVOR BØR VI BO: For matglade sjeler er Monument Hotel Barcelona et "must". De har en 1-stjerners og en 3-stjerners restaurant på hotellet. Ellers er Cotton House et supert hotell ikke så mange tenker over. Hotellet har en fantastisk uteservering!

OPPDAG BARCELONA: Rebusløp er en morsom måte å oppdage Barcelona på - del dere opp i lag og oppdag denne spennende byen på en litt annerledes måte sammen. Finn kjente steder, barer og attraksjoner men

Maiken
Reisespesialist
Hvorfor Capri
 • Istock capri (1)
  Foto: bluejayphoto
 • Istock capri (2)
  Foto: Jacqueline Cooper
 • Istock capri (3)
  Foto: Sean Pavone
 • Istock capri (4)
  Foto: mikolajn
 • Istock Capri
  Foto: Janoka82
Kjekt å vite
Aktiviteter