Firmatur til Warszawa

Velkommen til Europas billigste by

Legg din neste firmatur til Warszawa, en hovedstad med dynamikk og sjarm. Byen er en blanding av nytt og gammelt, ekte europeisk ånd, rikholdig historie og dynamisk modernitet. Warszawa er en av Europas billigste byer, og firmareisens budsjett vil nok rekke til mye her.

Warszawa har mye å tilby for en gruppe- eller konferansereise både når det gjelder severdigheter, kultur og opplevelser, inklusive gastronomiske opplevelser. Den pulserende metropolen må bare oppleves!

Warszawa er en særegen og storslått by med en rik og spennende historie. Selv om byen i dag er svært moderne med sine imponerende skyskrapere og luksushoteller, er det likevel mange besøkende som først og fremst lar seg blende av byens mange gamle palasser. Spesielt gamlebyen, er en fryd å rusle rundt i. Gamlebyen er innlemmet på Unescos liste over verdensarv, etter et fantastisk arbeid av møysommelig gjenreisning av ruinene fra 2. verdenskrig hvor mer enn 90% av gamlebyen ble ødelagt.

Warszawa har et bysentrum med stor kulturell innflytelse og er et fantastisk sted å reise på firmatur. Firmareisens budsjett rekker til mye her; selv om dere skulle velge en av Guide Michelin-restaurantene, er det billig, og det samme gjelder hotell og boform. Vi lager turen slik dere vil ha den, og setter sammen et hyggelig program basert på deres ønsker og budsjett. Om ønskelig med konferansemuligheter.

Firmatur til Warszawa - mye for pengene

Se andre spennende reisemål for din neste firmatur med Balslev.

Firmatur til Warszawa med Balslev

Tips fra vår Warszawa ekspert:

 1. Markedet på Hala Mirowska:
  Utforsk det travle markedet Hala Mirowska for å smake på lokale delikatesser og kjøpe unike suvenirer. Det er en flott måte å oppleve det lokale livet på.
   
 2. Kveld på Pawilony Barområde:
  Besøk Pawilony, et labyrint-lignende område med over 20 små barer, for en livlig kveld. Hver bar har sin egen unike karakter, perfekt for bar-hopping.
Maiken Balslev
COO/ Partner
Hoteller
Resturanter
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
 • Firmatur til Warszawa med Balslev
Kjekt å vite
Aktiviteter