Om Balslev - Expert Reiser AS

Bli kjent med oss

Balslev er et norsk familieeid selskap gjennom tre generasjoner som ikke er redd for å skille oss ut fra mengden!

Personlig service er en del av vår kultur, og det å behandle gjester med omtanke, respekt og oppmerksomhet er en naturlig del av våres arv.
Med over 40 års erfaring har Expert Reiser nå Balslev, vokst til å bli et av Norges ledende reisebyråer.

Vår lidenskap for bransjen og vår kontinuerlige streben etter å levere kvalitetstjenester driver oss til å være innovative og nytenkende. Vi tar i bruk de nyeste teknologiene og tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til dine unike reisekrav. 

Vi er ett norskeid selskap som igjennom vårt partnerskap med Reed & Mackay har vi tilgang til globale ressurser og unik ekspertise. Dette betyr at vi kan tilby enestående service og skreddersydd støtte uten å være bundet av amerikansk byråkrati. Vårt norske opphav gir oss fleksibiliteten og tilpasningsevnen til å møte våre kunders spesifikke behov på en effektiv og pålitelig måte.

Utforsk våre tjenester og opplev forskjellen med Balslev.

Lurer du på mer om oss?

Kontakt oss - så har vi svar på det.

Se hvilke turer vi kan hjelpe deg med:
Forretningsreiser
Messereiser
Firmaturer
Temareiser
Sportsreiser

Her finner du ingen store upersonlige hubs.
Hos oss er det alltid menneskene som teller.
Forretningsreiser med Balslev
Næringslivets turoperatør

Det skal lønne seg!

Vi jobber med små og store grupper, korte og lengre opphold, og spennende destinasjoner i hele verden. Vi behersker en rekke språk og tilbyr effektive digitale løsninger. Vår kostnadsfrie døgnåpne nød-/hastetelefon er lokalisert i Norge og tilgjengelig for alle våre kunder. 

Vi kan analysere reisedata og identifisere muligheter for optimalisering og kostnadsbesparelser for våre kunder.


Vi ønsker å være din bedrifts strategiske partner for råd om reisepolicy, risikohåndteringer, bærekraft og beste praksis for forretningsreiser.

Forretningsreiser med Balslev
Service

Balslev jobber mot å bli den ubestridte tjenestelederen innen service i Norge.

Vi er ett Service byrå, service står i sentrum, det betyr vi sjeldent sier nei. Vi ønsker å hjelpe.  Vi er opptatt at vi er der for våre kunder, hos Balslev dedikerer vi egne reisekonsulenter til hver kunde. Denne personlige kontakten er tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd og bistå med alle aspekter av reiseplanlegging og administrasjon. Dette sikrer en personlig opplevelse og skreddersydde løsninger.

Forretningsreiser med Balslev
Velkommen inn i vår unike "reisefamilie"

Som familiebedrift tror vi på det personlige. Vi tror på eierskap og vennskap. Gjennom tre generasjoner har reise vært en del av vår livsstil.
 
Gode samarbeidspartnere er gull verdt.

Balslev har mange gode fordeler via våre samarbeidspartnere. Vi får gode priser, direkte oppfølging og kunnskap om aktiviteter og opplevelser. Jevnlig oppdaterer vi oss stadig på nyheter og trender samt forsøker å tenke annerledes, finne løsningene andre ikke har tenkt på. Utfordringer, derimot, det tar vi på strak arm. Våre kunder er vår familie. Vi er med deg fra første steg, vi er storebroren som sørger for at du kommer deg trygt gjennom reisen din. Vi bretter opp ermene og går i kampen for deg, og vi jobber ikke etter klokka – tid skal du få.

Velkommen til familien.