Firmatur i Europa

Europa - et kultur - og natureldorado for livsnytere

En firmatur i Europa tar deg med til unike reisemål hvor du og dine kolleger kan utforske fantastiske kulturskatter, attraksjoner og severdigheter. Vi kan garantere dere minnerike opplevelser!

 

Europa har så mye å by på - alt fra historiske byer fylt med århundregamle monumenter til moderne metropoler som oser av innovasjon. Reiseekspertene hos Balslev skreddersyr firmaturen i samråd med deg, slik at alt blir helt etter ditt firmas ønske og behov.


Vi lager den perfekte blandingen av det faglige og sosialt samvær.  Vår erfaring og ekspertise sikrer at din firmatur blir en suksess fra start til slutt. Vi tar oss av alle detaljene, fra planleggingen av faglige seminarer og workshops til organisering av spennende teambuilding-aktiviteter og uforglemmelige kulturelle opplevelser. 

 

Utforsk de brosteinsbelagte gatene i middelalderbyer, smak på lokal mat og vin, ta inn den pulserende atmosfæren i Europas moderne storbyer, eller prøv yoga i spennende hide-aways.
Høres ikke vakre Capri spennende ut?  Eller San Sebastian i Baskerland hvor du kan oppleve kulturen og baskisk mat? For ikke å glemme den kjente og kjære øya Mallorca - med sine flotte strender og vakre gamle bydel.


Vi skreddersyr programmet etter ditt ønske og behov. Velkommen til en inspirerende firmatur i Europa!  

 

La Balslev ordne din firmatur i Europa!

Les merLukk