Firmatur til San Sebastian

Fascinerende baskisk kultur og mat

San Sebastián, eller Donostia på baskisk, beliggende i Baskerland, Spania, er et utmerket reisemål for firmaturer. En firmatur til San Sebastian vil by på kultur, teambygging og opplevelser.

Byen er kjent for sin  imponerende La Concha-strand som er en av Europas flotteste by strender. 

Byens gastronomiske landskap, rikt på Michelin-stjerner og pintxos-barer i den livlige Parte Vieja (Gamlebyen), er perfekt for teambuilding og sosiale sammenkomster etter møter og arbeidsøkter.

Videre er San Sebastián vertskap for sin berømte årlige internasjonale filmfestival, som tiltrekker seg kulturinteresserte fra hele verden. Med sin blendende arkitektur og kulturelle rikdom, står San Sebastián frem som et attraktivt valg for firmaer som ønsker å forene faglig utvikling med kulinariske opplevelser, kultur, og avslapning ved det vakre Atlanterhavet.

La Balslev skreddersy din firmatur til San Sebastian


Se andre firmaturer med Balslev.

Fimatur til San sebatian - Monte Urgull - med Balslev Firmatur

Tips fra vår San Sebastian ekspert:

  • Utforsk Urgull-fjellet: Ta en kort fottur til toppen av Urgull-fjellet for å få panoramautsikt over byen og bukten. Det er en flott måte å få oversikt over San Sebastián på.
      
  • Rekondo: Restauranten er anerkjent for sin imponerende vinkjeller, som har over 1 500 forskjellige viner, inkludert mange lokale viner fra Rioja og Baskerlandet.
Maiken Balslev
COO / Partner
Hoteller
  • Firmatur til San Sebastian med Balslev - Firmatur
  • Firmatur til San Sebastian med Balslev - Firmatur
  • Firmatur til San Sebastian med Balslev - Firmatur
  • Firmatur til San Sebastian med Balslev - Firmatur
Kjekt å vite
Aktiviteter