Firmatur til Split

En historisk gamleby

Split i Kroatia er ofte tenkt på som kun en base når du er på øyhopping og dagsturer. Men hva med å prøve en firmatur til Split - til denne pulserende dalmatiske kulturbyen.

Split med sin historiske gamleby og flotte turmuligheter, har gode restauranter, livlig natteliv og strand etter strand i gangavstand fra sentrum. 

Split er den nest største byen i Kroatia med sine ca. 200 000 innbyggere og ligger på en halvøy ved Adriaterhavet i landest mest solrike område (Dalmatia).

Byen ligger vakkert til omringet av fjell og hav, og har i århundrer vært et knutepunkt for handel og kommunikasjon. Gamlebyen strekker seg ned mot havnen, hvor det går ferjer til mange av de vakre øyene utenfor, til Dubrovnik i sør, til Rijeka i nord, og til flere byer i Italia.

Split har alt som skal til for en fantastisk firmatur, Balslev skreddersyr turen etter deres ønsker og behov. Send oss en forespørsel om du ønsker hjelp til å sette sammen en helt spesiell opplevelse for deg og dine ansatte.

Firmatur til Split er en opplevelse!


Se andre fimaturer med Balslev

Firmatur i Norge med Balslev

Tips fra vår Split ekspert:

 1. Se Solnedgang fra Marjan-høyden: Avslutt dagen med en spektakulær utsikt ved å ta reisende opp til toppen av Marjan-høyden for å nyte en vakker solnedgang over Split og Adriaterhavet.
   
 2. Lokal vinsmaking i Split: Ta reisende med på en lokalvin smaksprøveopplevelse. Besøk vinprodusenter i nærheten av Split, prøv lokale viner som Plavac Mali og Debit, og lær om regionens vinproduksjon.
Ragni
Reiseagent
Hoteller
Restauranter
 • Firmatur til Split
  Foto: Xbrchx
 • Firmatur til Split
  Foto: Tichr
 • Firmatur til Split
  Foto: Hakon Grimstad
Kjekt å vite
Aktiviteter