Firmatur til Capri

Italias flotte perle

En firmatur med Balslev til Capri er definitivt noe alle vil huske!

Capri er vakker – seriøst vakker. Det er knapt en skitten bygning eller ustelt hage som kan ødelegge idyllen. Bratte klipper reiser seg majestetisk fra et blått hav. 

Langs de mange turstiene som slynger seg rundt øya ligger elegante villaer og lokale restauranter. Ta en vandretur mot øyas toppunkt, på veien opp får du en blanding av små smug, pinjeskog, utkikkspunkter hvor du ser million yachtene langt der nede på havet.

På øya kan du ta båtturer, bade fra klipper og strender, gå tur fra Via Krupp til Marina Piccola – en tur du ikke glemmer, shopping i butikker du ikke finner andre steder og restauranter fra lokalt hjemmelaget til 3* Michelin standard.

Opplev den tidløse sjarmen av Capri, en øy som perfekt fanger essensen av klassisk Hollywood-glamour blandet med autentisk italiensk eleganse.

 

Bli med Balslev på en luksuriøs firmatur til Capri

- vi skreddersyr etter ditt ønske og behov.

Se andre firmaturer med Balslev.

Firmatur til Capri med Balslev - Firmatur

Tips fra vår Capri ekspert:

 • Il Riccio Beach Club på Capri er et sjarmerende sted hvor du kan nyte både sol og god mat. Med en restaurantdel som serverer fersk sjømat og en cocktail lounge ovenpå for avslappende drikke, er dette det perfekte stedet for en dag ved havet.
   
 • Ønsker du å danse natten lang på Capri, er Taverna Anema e Core stedet å besøke. Kjent for sitt brusende natteliv, er denne tavernaen hjertet av festen på øya.
Maiken Balslev
COO / Partner
Hoteller
 • Firmatur til Capri med Balslev
  Foto: bluejayphoto
 • Firmatur til Capri med Balslev
  Foto: Jacqueline Cooper
 • Firmatur til Capri med Balslev
  Foto: Sean Pavone
 • Firmatur til Capri med Balslev
  Foto: mikolajn
 • Firmatur til Capri med Balslev
  Foto: Janoka82
Kjekt å vite
Restauranter
Aktiviteter