Forretningsreiser

"Gjør reiseadministrasjonen din enkel"
Reisebyråavtale
Hva er det vanligste ordet innen reisebransjen? Kundeservice.

Alle sier de gjør det. Hos Balslev derimot, definerer vi kundeservice hver dag, med hver reisende, på hver tur. Våre ansatte blir faktisk opplært og incentivert basert på standarder for kundeservice, som responstid, effektiv problemløsning, god kommunikasjon med mer. 

Vi er en partner av Reed & Mackay, et av verdens mest innflytelsesrike reiseselskaper, og selv om vi er en stille "kjempe" i bransjen, er smidighet og personlig oppfølging viktige elementer i vår identitet. Vi har også bransjerelasjoner og anerkjennelse som gjør oss til den beste representanten for forretningsreiser du noensinne vil oppleve. 

Hos Balslev gjør vi mer enn bare å ta reservasjoner og sende rapporter. Vi administrerer reiseprogrammet deres. Uansett hvilke bedriftsreisetjenester du trenger, er de kun effektive når de blir administrert riktig og oppfyller dine mål. Er reiser en del av bedriftskulturen din? Stoler forretningsmålene dine på reiser? Ønsker du de beste reiseopplevelsene?

Når det kommer til ditt forhold til reisebyrå, trenger du en administrasjon som følger retningslinjer, implementerer verktøy for online booking, overvåker forbruksmønstre og foreslår forbedringer i booking vaner? Hvis svaret er "ja", er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til et nytt nivå.

Oli Dale Xjski Seizy Unsplash
Foto: Oli Dale
Spar tid
Spar tid

Vår erfaring er at forretningsreisende ønsker å redusere manuelle oppføringer, såkalt den berømte «billagsbunken» som samler seg opp og blir en stor tidstyv hver mnd. Med en reisebyråavtale vil de ansatte få tilgang til en egen app hvor alle utlegg enkelt og raskt kan legges inn mens man er på reise. Dette betyr at din reiseregning er nå ferdig utfylt og ingen billagsbunke venter deg.

Du sparer også tid ved på å slippe å registrere navn, kontaktinformasjon, passdetaljer og betalingsmåte hver gang du bestiller. Våre systemer husker deg, hvor du reiste sist, du slipper å sammenlikne produkter og priser da du får alt samlet på et sted. Dette effektiviserer bestillingstiden din. 

Har bedriften din valgt faktura som betalingsmåte behøver du ikke å benytte ditt eget kredittkort, og reiseoppgjøret er allerede ferdig utfylt for deg! Enklere blir det ikke!

Spar penger
Spar penger

Med en Reisebyråavtale får du enkelt kontroll over alle reisekostnader da alle reiser samles på ett sted. Dette gir bedriften full oversikt samt innsikt i de ansattes reisemønster. Som bedrift kan man her analysere bestillingsadferden til de ansatte for å se om det tas gode eller dårlige valg både når det kommer til tidspunkt for kjøp og valg av billetter. En slik tilgang til rapport/ analyse vil gi deg som bedrift muligheten til å iverksette eventuelle forbedringstiltak, og på denne måten spare penger.

Når verden er din forretningsarena, er tidsfrister helt avgjørende. Muligheten til å møte forbindelser, unngå problemer som forhindrer deg og din jobb hverdag.

Vi i Balslev vil påstå at spart tid er spart penger for mange bedrifter. Vårt mål er at du skal bruke tiden mer effektivt, om det så er mer tid til jobben eller andre ting som venter deg, og mindre tid på selve reisen. Det fikser vi!

Vår garanti til deg
Vår garanti til deg

Vi jobber hver dag med både små og store grupper, korte og lengre opphold, og spennende destinasjoner i hele verden. Vi mestrer en rekke språk, har effektive digitale løsninger, kostnadsfri døgnåpen nød-/hastetelefon og konkurransedyktige betingelser.

I kjernen av vår virksomhet ligger avtaler med lojale og hardtarbeidende samarbeidspartnere som er villig til å gå den nødvendige ekstra milen for at du og dine kolleger skal få best mulig opplevelse på reisen.