Firmatur til Amsterdam

Velkommen til Kontrastenes by!

Ta med kolleger og ansatte på en spennende firmatur til Amsterdam - der byggverk hviler på 10-12 meter lange påler fra Norge. Balslev Firmatur skreddersyr dine opplevelser!

Amsterdam, Nordens Venezia, er som et levende museum med høye, smale hus og historiske bygninger. Utforsk byen som er kjent for ikoniske steder som Rijksmuseum og Damrak. En trivelig opplevelse er et lunsjcruise på en av Amsterdams mange kanaler.

Fra fiskerlandsbyen på 1200-tallet til dagens kulturelle knutepunkt, tiltrekker Amsterdam seg besøkende fra hele verden. Byen byr på verdens største museer og den historiske kanalringen, og er ideell for kurs og konferanser.

Amsterdam er et flott alternativ for en firmatur, og vi skreddersyr reisen for deg og din bedrift. Kontakt Balslev, så setter vi sammen en minneverdig firmatur dere sent vil glemme.

Firmatur til Amsterdam - med fokus på teambygging og kulturelle opplevelser

Se andre spennende reisemål for din neste firmatur med Balslev.

Firmatur med Balslev

Tips fra vår Amsterdam ekspert:

  1. Utforsk Nine Streets (De Negen Straatjes): Dette pittoreske området består av ni små gater som krysser Amsterdams hovedkanaler. Perfekt for de som elsker unike butikker, vintagebutikker, kunstgallerier og koselige kafeer. Det er et flott sted å oppleve en mer avslappet side av Amsterdam borte fra de store turiststrømmene.

  2. Bar TwentySeven skiller seg ut ikke bare som en bar, men som en opplevelse, hvor hver detalj fra interiøret til drinkene er nøye utformet for å sikre en minneverdig kveld.
Maiken Balslev
COO/ Partner
Hoteller
  • Firmatur til Amsterdam med Balslev
  • Firmatur til Amsterdam med Balslev
  • Firmatur til Amsterdam med Balslev
  • Firmatur til Amsterdam med Balslev
  • Firmatur til Amsterdam med Balslev
  • Firmatur til Amsterdam med Balslev
Kjekt å vite
Restauranter
Aktiviteter