Julebordstur til Tallinn

Byen som oser av optimisme og tro på framtiden!

Legg din neste julebordstur til Tallinn!
Julemarkedet på Rådhusplassen i Tallinn har en fantastisk atmosfære, og her er det ingenting å si på julestemningen. 

I små torgstands og stuer kan du kjøpe julegaver med hjem. I tillegg kan du varme deg på god gløgg (gjerne med litt ekstra futt i). Tallinn har et mylder av butikker, barer og restauranter og opplevelser. Gode sko er et must i Estlands hovedstad. Om du vil se gamlebyen i Tallinn, må nok du ta beina fatt i den bilfrie indre bydelen.

Med sine brosteinsbelagte gater, eventyraktige bymur, gamle kirker og andre vakre bygninger, kan man vanskelig unngå å bli sjarmert av Tallinn. Byen skiller seg dessuten fra andre godt bevarte middelalderbyer i Europa gjennom sin nære tilknytning til de nordiske landene. Selv om Estland lenge var en del av Russland og Sovjetunionen, er landet først og fremst nordisk i et større historisk perspektiv.

Tallinn er hovedstaden i Estland, og det er ikke uten grunn at byen er mest kjent for sin middelalderbebyggelse. Hele det historiske sentrum står på UNESCOs liste over verneverdige steder. Tallinn har historisk vært kjent for sine fine havner i tillegg til å ha vært en stor markedsplass siden 900-tallet.

Kom i stemning med en julebordstur til Tallinn

Se også andre firmaturer

Hoteller
  • Julebordstur til Tallinn med Balslev
    Foto: Subodh Agnihotri
  • Julebordstur til Tallinn med Balslev
  • Julebordstur til Tallinn med Balslev
Kjekt å vite