Firmatur til Jotunheimen

Opplev et av Norges flotteste fjellområder.

En firmatur til Jotunheimen tar deg tett på fantastiske fjell og flott natur. Jotunheimen perfekt for padling, vandreturer, toppturer, fiske, sykle, brevandring, ri eller til og med rafting i Sjoa elva - alt i frisk fjelluft.

I Jotunheimen finnes utallige turmuligheter og opplevelser som passer for alle. Her finner vi korte og lengre vandreturer i variert terreng, toppturer, breturer,  høyfjellsturer , klatring og Via Ferrata, flere flotte hotell  og hyggelige turisthytter hvor man kan hvile ut mellom slagene.

Jotunheimen kan nås med bil, buss eller tog, noe som skaper en mer miljøvennlig firmatur. Mulighetene er mange, vi bor tross alt i et av  verdens fineste og mest spennende land!

Jotunheimen er kjent for sin mektige natur, sin friske fjellluft og er like attraktiv både sommer som vinter. Med utallige snødekte topper og hvite vidder kan skiglade folk finne sitt område enten du går på langrenn, kjører randonnée eller ønsker å kjøre alpint.  Våren er en flott tid for dere som er glad i skisport da skiføret holder seg mye lengre enn i lavlandet. På sommerstid er Jotunheimen perfekt for padling, vandreturer, toppturer, fiske, sykling, bre-vandring eller rafting i Sjoa elva - alt i frisk fjelluft.

Hva med å kombinere en tur nedover strykene i Sjoa med opphold på vakre Elveseter hotell i Bøverdalen og en avslutning med tur til Norges høyeste fjell Galdhøpiggen? Alt dette kan du rekke på  et par dager.

Firmatur til Jotunheimen anbefales på det varmeste

Se andre firmaturer i Norge

Hoteller
  • Firmatur til Jotunheimen med Balslev
    Foto: Torild Moland - TravelStock
  • Firmatur til Jotunheimen med Balslev
    Foto: Anders Gjengedal - VisitNorway.com
  • Firmatur i Norge med Balslev, Firmatur til Jotunheimen
Aktiviteter