Julebord i Lofoten

Julebord i "verdens vakeste øyrike"

Julebord i Lofoten kan gjøres til en totalopplevelse langt utover selve julebordet med god mat, drikke, venner og kolleger.

Du kommer alltid til å huske turen din til Lofoten og Vesterålen.  Det kan uten tvil sies at disse områdene i Nord-Norge virkelig konkurrerer om tittelen "verdens vakreste øygruppe". Vesterålen ligger rett nord for Lofoten og er mindre kjent, men minst like vakkert. Fjellene her reiser seg opp fra havet som piggene på en sjødrage, og gir fantastiske tur- og opplevelsesmuligheter.

Opplevelsene står i kø - og ønsker du å styrke samholdet på din arbeidsplass og samtidig oppleve noe av det fineste Norge har å by på, ja da ville vi ikke nølt med å ta turen hit.

Julen er for mange den tiden man reiser hjem, og det er akkurat som hjemme vi vil at dere skal føle dere. Opplev Norge på sitt beste med fantastiske kolleger i unike omgivelser. Dette blir mest sannsynlig det julebordet alle vil huske!

Om Lofoten:

Lofoten er en av de mest eksklusive destinasjonene vi har i Norge, og alle bør ta seg en tur hit i løpet av livet. Det er ingen hemmelighet at disse øygruppene byr på fantastiske naturopplevelser, men det finnes også et yrende byliv. Lofoten er et eldorado for alle typer aktiviteter og vi tilpasser opplegget akkurat slik dere ønsker det ned til hver minste detalj.

Hvordan kommer vi hit?

 1. Fly til bodø og ferge ut til Svolvær (eventuelt en annen øy i Lofoten)
 2. Fly til Evenes og lei bil eller buss
Julebord i Lofoten med Balslev

Tips fra vår Lofoten ekspert:

 • Magic Ice i Svolvær, Lofoten
  Dette er verdens første permanente isgalleri! Denne attraksjonen er faktisk åpen for besøk hele året, men et besøk om vinteren er likevel ekstra spesielt når isskulpturene på innsiden føles som en forlengelse av vinterlandet utenfor. Hva med en iskald cocktail mens du beundrer de flotte isskulpturene?

Siv Anne Balslev
Prosjektleder
 • Julebord med Balslev
 • Julebord med Balslev
 • Julebord med Balslev
 • Julebord med Balslev
 • Julebord med Balslev
 • Julebord med Balslev