Messereiser

Norges messereisespesialist

Utforsk en verden av muligheter med Messereiser og reisevarehuset Balslev. Vi lager skreddersydde opplevelser for bransjeforbund, fagtidsskrifter, bedrifter og individuelle grupper som søker å delta på internasjonale messer.

 

Til enkelte messer reserverer vi også kun hotellrom som vi selger alene. Vi har bred kunnskap om hvor det kan lønne seg å bo i forhold til messene.

Messereiser er Norges messereisespesialist med lang erfaring å hjelpe ulike bedrifter med planlegging og gjennomføring av uforglemmelige fag- og messeturer.
Vi tar hånd om alle detaljer for å sikre at reisen blir vellykket, og slik at du får et perfekt opplegg som passer for deg og din bedrifts behov og interesser.
Enten det er en årlige bransjemesse i Frankfurt, en spesialisert expo i Milano eller en internasjonal konferanse i Barcelona, har vi en omfattende kunnskap om messeområder i hele verden.

 

Når du velger Messereiser, velger du ikke bare et reisebyrå – du velger en partner som har som mål å forstå og oppfylle dine behov og mål. 

 

Når du bestiller din neste messereise med oss, kan du være trygg på at alle detaljer blir håndtert med omhu og presisjon. Fra transport og innkvartering til arrangement av møter og faglige aktiviteter, tar vi ansvar for å sikre at din opplevelse er sømløs og vellykket.

 

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov!

 

Bestill dine neste messereiser med reisevarehuset Balslev

Vi sørger for at alle detaljer blir perfekt!

 

Se også andre reiser vi kan skreddersy for ditt firma

Les merLukk
KATEGORIER