Firmatur til Split

"En historisk gamleby"

Legg firmaturen til Split!
Split med sin historiske gamleby, og grønne turmuligheter, gode restauranter, livlig natteliv og strand etter strand i gangavstand fra sentrum.

Split er den nest største byen i Kroatia med sine ca. 200 000 innbyggere og ligger på en halvøy ved Adriaterhavet i landest mest solrike område (Dalmatia).

Byen ligger vakkert til omringet av fjell og hav, og har i århundrer vært et knutepunkt for handel og kommunikasjon. Gamlebyen strekker seg ned mot havnen, hvor det går ferjer til mange av de vakre øyene utenfor, til Dubrovnik i sør, til Rijeka i nord, og til flere byer i Italia.

Susan Flynn 1 Wqrkkkevc Unsplash Susan Flynn 1 Wqrkkkevc Unsplash

RESTAURANT-TIPS: Enigma og Hoja Santa.

HVOR BØR VI BO: For matglade sjeler er Monument Hotel Barcelona et "must". De har en 1-stjerners og en 3-stjerners restaurant på hotellet. Ellers er Cotton House et supert hotell ikke så mange tenker over. Hotellet har en fantastisk uteservering!

OPPDAG BARCELONA: Rebusløp er en morsom måte å oppdage Barcelona på - del dere opp i lag og oppdag denne spennende byen på en litt annerledes måte sammen. Finn kjente steder, barer og attraksjoner men

Maiken
Reisespesialist
Hvorfor Split?
  • Istock Foto Xbrchx Split
    Foto: Xbrchx
  • Istock Foto Tichr Split
    Foto: Tichr
  • Hakon Grimstad D Hlidmx3ew Unsplash
    Foto: Hakon Grimstad
Kjekt å vite
Aktiviteter