Firmatur til Amsterdam

Velkommen til "Kontrastenes by"

Firmatur til Amsterdam

Amsterdams historie kan spores tilbake til 1200-tallet. Alle byggverk - inkludert broer, kanalmurer etc., hviler på 10-12 meter lange påler som i stor grad ble hentet fra Norge.

Det å vandre gjennom Amsterdam er som å vandre gjennom et levende museum, med sine særpregede høye, smale hus og mange historiske bygninger som danner selve bykjernen. Den Haag er riktignok den kommersielle hovedstaden i Nederland med regjering og parlament, mens Amsterdam er den offisielle hovedstaden. Byen har i dag ca 820.000 innbyggere fordelt på ca. 90 øyer, 100 kilometer med kanaler og 400 broer. “Nordens Venezia” er også kjent for sin hyggelige atmosfære der nederlenderne selv gjør sitt til å opprettholde den gode stemningen. Her er det rett og slett hyggelig å være turist.

Rijksmuseum, Rembrandt-museet, Van Gogh- museet og Anne Frank-huset er en av mange severdigheter man bør få med seg når man besøker Amsterdam. Hovedgaten Damrak går fra jernbanestasjonen og ender på Dam Square, som er i hjertet av byen, velkjent og livlig med restauranter og butikker. Et lunsjcruise på byens mange kanaler er en hyggelig opplevelse, og reiser man hit om våren kommer man ikke utenom Keukenhof litt utenfor byen, som med sine 7 millioner blomster er som en fargesprakende oase.

Dette er hvorfor det er fint å ta med de ansatte til Amsterdam på firmatur. Dette er hvorfor det er fint å ta med de ansatte til Amsterdam på firmatur.

Amsterdam har blitt en utrolig viktig "launchpad" til det europeiske markedet, med et stabilt forretningsklima, mangfoldige talenter, gründerinnstilling og hvor de har en unik balanse mellom arbeid og privatliv som er blant de beste på planeten. Hva er vel bedre enn å samle troppene på kontoret til firmatur, og få en innsikt i det blomstrende bedriftsøkosystemet - sammen med banebrytende nyetableringer, internasjonale selskaper, sosiale entreprenører og prisvinnende innovasjoner. Oppdag hva som får Amsterdams forskjellige bransjer til å blomstre, hvorfor sosiale entreprenører har en slik innvirkning og hvordan grenser blir presset i byens "oppstartsscene". Lær om investeringsmuligheter og de siste nyhetene og utviklingen i din bransje.

Dette er hvorfor det er fint å ta med de ansatte til Amsterdam på firmatur.
Restauranter
Litt om Amsterdam
  • Getty Images Balslev Unsplash
  • Callum Parker Balslev Amsterdam Unsplash
  • Tobias Kordt Balslev
  • Bart Ros Balslev Amsterdam
  • Radwan Skeiky Balslev
  • Gaurav Jain Balslev
Kjekt å vite
Aktiviteter
Hoteller