Firmatur til Barcelona

"Der storby møter strandliv"

Barcelona er en fortryllende og pulserende storby som ligger ved Middelhavet med en flott badestrand. Byen ligger i det nordøstlige Spania og er "hovedstaden" i regionen Catalonia.

Her vil du finne arbeidet til den kjente kunstneren Joan Miró utstilt på museum, og arkitekten Antoni Gaudís kjente byggverk kan betraktes i en av byens mest kjente gater; Passeig de Gràcia.

Barcelona er rett og slett en opplevelse, og en tur hit er hva du gjør det til selv. Byen kan underholde deg til langt på natt, men samtidig er det en fredful følelse over byen. Spaser gjerne gjennom det gotiske kvartalet og sett deg ned og nyt en Cava mens du titter på menneskene som går forbi.

Maiken Maiken

RESTAURANT-TIPS: Enigma og Hoja Santa.

HVOR BØR VI BO: For matglade sjeler er Monument Hotel Barcelona et "must". De har en 1-stjerners og en 3-stjerners restaurant på hotellet. Ellers er Cotton House et supert hotell ikke så mange tenker over. Hotellet har en fantastisk uteservering!

OPPDAG BARCELONA: Rebusløp er en morsom måte å oppdage Barcelona på - del dere opp i lag og oppdag denne spennende byen på en litt annerledes måte sammen. Finn kjente steder, barer og attraksjoner men

Maiken
Reisespesialist
Firmatur reiseforslag
1
Vi ankommer Barcelona og blir transportert til valgt hotell
2
Sightseeing med GoCars, besøk på Sagrada de Familia og besøk i Park Gu

Vi starter dagen med en litt annerledes sightseeingtur. Rett og slett med en snakkende bil! Små, gule cabrioleter tar deg med på en rundtur du sent vil glemme. I hvert kjøretøy er det plass til to personer. En morsom og innovativ måte å utforske den katalanske byen. Sagrada de Familia er en katedral som ble påstartet i 1882, og som ennå ikke er ferdig. Katedralen ligger i hjertet av byen og har blitt et kjennetegn på Barcelona opp gjennom årene.

Lunsj

Besøk i Park Guell som er en av de vakreste stedene i byen. Her kan dere spasere gjennom grøntområdet i byen og ta inn fantastiske kunstverk.

Middag

3
Heldagsutflukt til Penedes regionen

En times kjøretur sør fra Barcelona ligger vinregionen Penedés. Denne regionen er mest kjent for produksjonen av Cava men er også hjem til noen veldig gode, tørre rød- og hvitviner.

Et perfekt område for en ordentlig smaksopplevelse av spansk vin med besøk til gode vinkjellere.

4
Gåtur gjennom Gotico og Born området med innlagte stopp for smaksprøver av spanske spesialiteter

El Born distriktet er et sjarmerende og nydelig område av Barcelona preget av gammel arkitektur, fargerike gater og spennende butikker.

Godt håndverk, designer klær, smykker og katalanske delikatesser er vist frem i små innbydende butikkvinduer.

Lunsj

Litt mer om Barcelona
  • D Jonez Balslev
  • Daniel Corneschi
  • Ruggiero Calabrese
  • D F Y B Travel Captures
  • Enric Domas
  • Ken Russo
  • Miltiadis Fragkidis
  • Jorge Fernandez Salas
  • Douglas Lopez Balslev
Kjekt å vite
Aktiviteter
Hoteller