Firmatur til Cosmosjøen

"Opplev Italias perle"

Italiensk sjarm, "sjø-hopping" og byliv, fra Milano Centrale, Milanos vakre sentralbanestasjon er det bare en times togtur til Como; Comosjøens “hovedstad”.

Bli med til  Comosjøen i det nordlige Italia. Mellom fjell og bratte åser ligger vakre Lake Como eller Comosjøen. Har du ikke roen fra før finner du den her..

De siste årene har turismen økt - og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Comosjøen er fortryllende vakker.  Her finnes spektakulære villaer fra en svunnen tid og på sjøen kjører de elegante Riva- båtene.

Comosjøen er en fredelig oase med en kombinasjon av middelhav, frodig vegetasjon og snøhvite fjelltopper bare en kort tur fra Milano. Estetikk i natur og kultur, romantikk i språk og opplevelser. La Bella Italia innfrir forventningene om latinsk sjarm, sanselighet og skjønnhet.

Maiken Maiken

RESTAURANT-TIPS: Enigma og Hoja Santa.

HVOR BØR VI BO: For matglade sjeler er Monument Hotel Barcelona et "must". De har en 1-stjerners og en 3-stjerners restaurant på hotellet. Ellers er Cotton House et supert hotell ikke så mange tenker over. Hotellet har en fantastisk uteservering!

OPPDAG BARCELONA: Rebusløp er en morsom måte å oppdage Barcelona på - del dere opp i lag og oppdag denne spennende byen på en litt annerledes måte sammen. Finn kjente steder, barer og attraksjoner men

Maiken
Reisespesialist
Hvorfor Comosjøen
Restauranter og uteliv
 • Istock Foto Christine944 Lake Como
  Foto: Christine944
 • Istock Foto Sean Pavone Bellagio
  Foto: Sean Pavone
 • Bruce Meier Kom7t6piz64
  Foto: Bruce Meier
 • Istock Foto Xbrchx Nesso Town
  Foto: Xbrchx
Kjekt å vite
Aktiviteter